Cauta reteta dorita

miercuri, 4 mai 2011

Cotlet de porc cu mustar de dijon

Ingrediente: 4 cotlete porc, 2 linguri zahar brun, 1 lingura mustar Dijon, 4 linguri rozmarin, 3 linguri ulei de masline, 2 cartofi copti, sare, piper.
Mod de preparare: Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a (180C). Condimenteaza cotletele cu sare si piper. Pune zaharul pe o farfurioara. Unge carnea cu mustar, presara 2 linguri de rozmarin apoi tavaleste cotletele prin zahar. Pune 2 linguri de ulei intr-o tava din teflon. Taie cartofii felii cat poti de subtiri si asaza-i pe fundul tavii. Picura peste ei ulei ramas. Presara piper si rozmarinul ramas. Asaza cotletele de porc deasupra si lasa tava la cuptor timp de 45 de minute, pana cartofii si cotletele capata o nuanta aurie. Serveste friptura calda cu cartofii copti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu